Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altıntaş'ta öğrencilerin karne heyecanı

        (Fotoğraflı)

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde 2016-2017 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle okul öncesi, ilk, orta ve liselerdeki 2423 öğrenci karnelerini alarak yaz tatiline girdi.

        2016-2017 eğitim-öğretim yılının sona ermesi nedeniyle Altıntaş Mustafa Kemal Ortaokulunda düzenlenen törene Kaymakam Musa Kazım Çelik, Belediye Başkanı Ferit Karabulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Çetin katıldı.

        Kaymakam Çelik ''Öğrencilerimizin karne heyecanına ortak olduk. Değerli öğretmenlerimizi ,anne, babalarımızı ve genç kardeşlerimi tebrik ediyorum.Herkese iyi tatiller diliyorum'' ifadelerini kullandı.

        Daha sonra protokol tarafından başarılı öğrencilere takdir, teşekkür ve iftihar belgeleri verilmesiyle tören sona erdi.(YD-EFE)

        09.06.2017 15:01:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler