Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adapazarı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde karne ve ödül töreni heyecanı

        (Fotoğraflı)

        Burak Can Tokyürek

        SAKARYA (İHA) - 2016-2017 Eğitim Öğretim yılının sona ermesi ile birlikte Adapazarı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde karne dağıtım ve çeşitli etkinliklerde başarı gösteren öğrencilere ödül töreni yapıldı.

        Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Elvan Erdem'in açılış konuşması ile başlayan törene; okul müdürü Dilek Balcı Saygılı başta olmak üzere, müdür yardımcıları, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Elvan Erdemir'in ardından bir konuşma yapan okul müdürü Dilek Balcı Saygılı, öğrencilerine yaz tatillerinin verimli geçmesi temennisinde bulundu. Açılış konuşmalarının ardından tören, İngilizce öğretmeni Beyza Canol'un önderliğinde hazırlanan okul folklor ekibinin halk oyunları gösterisiyle devam etti. Sonrasında ise spor, sanat kültürel ve sosyal etkinliklerde başarı gösteren öğrencilerin ödülleri okul müdürü Dilek Balcı Saygılı tarafından taktim edildi. Okul başarı sıralamasında ilk üçe giren öğrencilerinde ödülleri öğretmenleri tarafından verildi. Daha sonrasında ise zümre başkanlarına ve alan şeflerine yapmış olduğu çalışmalar ve etkinliklerden dolayı öğretmenler de ödüllerini alarak, yaz tatiline çıktı.

        (BCT-İÇ)

        09.06.2017 15:07:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler