Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kulu'da şehit aileleri ve gaziler onura iftar yemeği verildi

        (Fotoğraflı)

        Ömer Keleş

        KONYA (İHA) - Konya'nın Kulu ilçesinde Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Mustafa Erdoğan tarafından şehit aileleri ve gaziler onura iftar yemeği verdi.

        Kulu Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Mustafa Erdoğan, şehit aileleri ve gaziler onura İlçe Jandarma Garnizon Komutanlığı bahçesinde iftar yemeği verdi. İlçe Garnizon Komutanlığında görev yapan er ve erbaşların da katıldığı iftar yemeğinde bir konuşma yapan dernek başkanı Mustafa Erdoğan, "Dernek olarak geçmiş yıllarda olduğu gibi bizler şehit ailelerimiz ve gazilerimizle birlikte iftar yapmanın gururunu yaşamaktayız. Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin istek, dilek ve sorunlarını çözme gayret ve çabası içindeyiz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, geride kalanlarına sabrı cemil, gazilerimize acil şifalar

        diliyorum. Bu geleneğimizi gelecek yıllarda da devam ettireceğiz" dedi.

        İftar yemeğine, Kulu Kaymakam Mehmet Uğur Arslan, Garnizon Komutanı Mustafa Erkaraman, Emniyet Müdür Vekili İsmail Orhan, Müftü İbrahim Kacaroğlu, Milli Eğitim Müdürü Sultan Ahmet Kaymak, şehit aileleri ile gazi ve aileleri katıldı.

        (ÖK-AH-Y)

        09.06.2017 15:07:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler