Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Uyan: "Karnelerini alan tüm öğrencilerimize keyifli yaz tatili geçirmelerini temenni ediyorum"

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı'nın sona ermesi ve öğrencilerin karne alması dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayarak, "Eğitim-Öğretim yılını tamamlayarak karnelerini alan tüm öğrencilerimizin keyifli bir yaz tatili geçirmelerini temenni ediyorum" dedi.

        Başkan Uyan mesajında, Eylül ayında heyecanla başlayan 2016-2017 eğitim-öğretim yılının sona erdiğini belirterek, "Eğitim-Öğretim yılını tamamlayarak karnelerini alan tüm öğrencilerimizin keyifli bir yaz tatili geçirmelerini temenni ediyorum. Bugün tüm öğrencilerimiz için çok özel bir gün tüm yıl boyunca çok çalıştınız. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Büyük emekler veren öğretmenlerimize de yürekten teşekkür ediyorum. Sevgi dolu, sabırlı, hoş görülü aynı zamanda yenilikleri takip eden, bilgilerini güncelleyen, öğrenmeye açık birer meşale gibi gençlerimizin yolunu aydınlatan sizlerin de en büyük hediyesinin bu karneler olduğu biliyorum. Tüm öğrencilerimizin aldığı eğitimlerle vatanımıza yararlı insanlar olacağına inanıyorum. Çağımız bilgi çağı, Bu nedenle okuyan, araştıran, bilgi ve becerilerini daima yenileyen bireyler olmanız, geleceğe daha sağlam adımlarla ilerlemenizi sağlayacaktır. Unutmayın ki, hiçbir başarı tesadüf değildir. Başarı düzenli ve sürekli çalışmayla oluşur.

        2016-2017 eğitim öğretim yılının tamamlanmasıyla siz öğrencilerimizin karne heyecanını yürekten paylaşırken, tüm öğrenci ve öğretmenlere iyi tatiller dilerim" ifadelerini kullandı.

        (YG-MEF-Y)

        09.06.2017 15:14:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler