Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu, kentin sorunlarını Emine Erdoğan'a iletti

        Mehmet Niyazi Deniz

        SİİRT (İHA) - Ankara Ticaret Odasının düzenlemiş olduğu iftara katılan Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, program sonrası Siirt'in sorunlarını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a iletti.

        Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu, AK Parti Siirt Milletvekili Yasin Aktay, AK Parti MKYK Üyesi işadamı Ethem Sancak ve diğer davetlilerin katıldığı iftar programından sonra görüşme fırsatını bulduğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a, Siirt'te yıllardır tamamlanamayan Eruh-Siirt, Van-Çatak ve Siirt-Batman duble yol ile ilgili bilgi verdi. Kuzu, Bora Jet firmasının bütün seferlerini durdurduğunu ve Siirt Havalimanında tarifeli uçak seferlerinin de sona erdiğini anlatan Başkan Kuzu, bu durumun vatandaşların, yatırımcılarımızın zorluk çektiklerini ve mağduriyet yaşadıklarını Emine Erdoğan'a anlattı. Tarifeli uçak seferlerinin sona ermesi yatırım açısından olumsuz bir durum oluşturduğunu dile getiren Kuzu, girişimci yatırım yaptığı memlekete hava yolu ulaşımının olmasını temel şartlardan biri olarak gördüğünü, Hava ulaşımı olmayan bir memlekete hiçbir kimse yatırım yapmak istemez. Bu durumun da göz önünde bulundurulması gerektiğini ifade etti.

        Başkan Kuzu, Sayın Emine Erdoğan'dan "Havaalanına seferlerin başlamasını sağlanması konusunda başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Ahmet Arslan'ın desteklerini beklediklerini söyledi.

        (MND-MP-Y)

        09.06.2017 15:30:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler