Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Didim'de başarılı öğrenciler ödüllendirildi

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Çalışkan

        AYDIN (İHA) - Didim İlçe Kaymakamı İskender Yönden karne töreninde öğrencilerin sevincine ortak olurken, TEOG'da dereceye giren 13 öğrenciyi ödüllendirdi.

        2016-2017 eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla yaklaşık 17 milyon öğrenci ile 1 milyon 21 bin öğretmen 3 ay sürecek yaz tatiline başladı. Okulların yaz tatiline girmesi sebebiyle Didim'deki tüm okullarda karne sevinci yaşanırken, İlçe Kaymakamı İskender Yönden ise Atatürk İlkokulundaki karne dağıtımı törenine katıldı. Ödül törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir'de katıldı.

        Karne dağıtımı töreni öncesinde Kaymakam Yönden, geçtiğimiz günlerde açıklanan TEOG sonuçlarına göre Didim'den derece yapan 13 öğrenciyi çeyrek altınla ödüllendirirken, ailelerini de tebrik etti.

        Ödül töreninin ardından Kaymakam Yönden, Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir ve Okul Müdürü Adem Koçer ile birlikte bazı sınıflarda karne dağıtımı gerçekleştirdi. Öğrencilere karnelerini veren Yönden, tüm öğrencileri güzel ve mutlu bir tatil geçirmeleri temennisinde bulundu.

        (HÇ-MB-Y)

        09.06.2017 16:02:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler