Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çaldıran'ın takdirlik sınıfı

        (Fotoğraflı)

        M. Emin Arvas

        VAN (İHA) - Van'ın Çaldıran ilçesindeki Anıttepe Ortaokulunun 8-A sınıfındaki 27 öğrenciden 24'ü büyük başarı göstererek takdirname belgesi aldı.

        Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dündar'ın katılımıyla 27 öğrencisi bulunan 8-A sınıfının başarısı adeta parmak ısırtıyor. Sınıftaki öğrencilerden 24'ü takdirname, 3'ü ise takdir belgesini az bir puanla kaybederek teşekkür belgesini aldı. 8/A sınıfındaki öğrencileri başarısından dolayı kutlayan Tekin Dündar, "Çaldıran ilçemizde bu başarı tablosunu görmek bizleri gururlandırdı, sevindirdi. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Sizler çalıştınız, başardınız, kazandınız. Hayatınız boyunca bu şekilde hep ayaklarınızın üstünde durmayı başarın, başarmalısınız. Yarınların geleceği siz başarılı öğrencilerimizden beklentilerimiz çoktur. Ülkemize, vatanımıza birer başarılı birey olarak yolunuza devam edeceğinizden eminim. Bugün olduğu gibi yarın da kapımız sizlere açıktır, her türlü yardımı yapmaya hazırız" dedi.

        (MSA-Y)

        09.06.2017 16:10:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler