Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Dündar, başarılı öğrencileri ödüllendirdi

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - Van'ın Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dündar, TEOG sınavında başarı elde eden öğrencileri ödüllendirdi.

        Çaldıran Belediye Başkanlığında düzenlenen törende konuşan Kaymakam Tekin Dündar, dereceye giren öğrencileri yürekten tebrik ettiğini belirterek, "Hiçbir zaman başarı tesadüf değildir. Her başarının arkasında emek var, göz nuru var. Sizlerde harcadığınız emeğin karşılığını kazanarak dereceye girdiniz. Bu da ilçemizde eğitim düzeyindeki kalitenin arttırıldığını gösteriyor. İlçemizde Fen lisesini kazan tüm öğrencilerimize laptop bilgisayar sözünü de veriyorum. Sizler geleceğimizin teminatı, ülkemizin geleceğisiniz. Kapım her zaman siz evlatlarımıza açıktır" dedi.

        Kaymakam Dündar, yaptığı konuşmanın ardından 120, 119 ve 118 puan alan Şemsinur Aksak, Samet Demir, Zeynep Batur, Zelal Uygun, Nazlı Yılsız, Aysun Babat, Ayşe Özkan, Esmanur Çelik ve Zehra Özturk İpad hediye etti.

        (MSA-Y)

        09.06.2017 16:20:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler