Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hasköy'de karne heyecanı

        (Fotoğraflı)

        Uğur Ulu

        MUŞ (İHA) - Muş'un Hasköy ilçesinde 2016-2017 eğitim öğretim yılının tamamlanmasıyla birlikte karnelerini alan öğrenciler 3 aylık tatile çıktı.

        Hasköy'de 2016-2017 eğitim öğretim yılının tamamlanmasıyla Said Nursi İmam Hatip Ortaokulunda karne dağıtım töreni düzenlendi. Dağıtım törenine Hasköy Kaymakamı Ahmet Özkan, okul müdürü Yakup Atış, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Burada öğrencilere karne dağıtarak, tebrik eden Kaymakam Özkan, 3 aylık iyi bir tatili hak ettiklerini söyledi. Öğrencilerle yakından ilgilenerek tavsiyelerde bulunan Kaymakam Özkan, gelecek planlamaları hakkında örnekler verdi.

        Burada açıklamalarda bulunan Kaymakam Özkan, öğrencilerin özel çocuklar olduğunu belirterek, "Ben burada bu başarıya emek veren bütün öğretmenlere ve okul idarecilerine teşekkür ediyor tüm öğrenci ve öğretmenlerimizin güzel bir 3 ay geçirmelerini temenni ediyorum. Çocuklarımız 2016-2017 eğitim öğretim yılı içerisinde tempolu bir şekilde derslerine çalıştı ve iyi bir sonuçta elde ettiler. Bugün burada öğrencilerimizin karnelerini teslim ettik ve 3 aylık bir tatile çıkmaya başladılar. Umarım tatili iyi değerlendirirler. Bir diğer konu ise, velilerimizden gördüğümüz şey bu işin sadece okulda değil, ailede de bu katkıların, bu desteklerin devam etmesiydi. Velilerimiz de bu konuda çok duyarlılar, onlara da teşekkür ediyorum. İnşallah gelecekte hayırlı nesiller yetiştirecek, aslında ailelerinde temelleri bu şekilde atılacaktır. Velilerde bu duyarlılıkla bugün buradalar. Kendilerine de bu gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Okulla ilgilerinin sürekli daim olmalarını istiyoruz. Bu işin temeli okulda, ailede, toplumda devam edecek şekilde olmasından dolayı da hep birlikte bir toplumun kalkınmasına katkıda bulunacağız" dedi.

        Yapılan konuşmanın ardından öğrenciler, karnelerini Kaymakam Ahmet Özkan'ın elinden aldı.

        (UU-MSA-Y)

        09.06.2017 16:28:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler