Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekkeköy'de karne heyecanı

        - Başkan Togar ve Kaymakam Öztürk öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Tekkeköy Kaymakamı Günay Öztürk ile Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, 2016-2017 eğitim öğretim yılı yılsonu karne tatili programında öğrencilere karne dağıtarak öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

        Tekkeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Hamzalı Gölceğiz Cumhuriyet İlk-Ortaokulu'nda gerçekleştirilen 2016-2017 eğitim-öğretim yılı yıl sonu karne programına Tekkeköy Kaymakamı Günay Öztürk, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, İlçe Jandarma Komutan Vekili Ali Ay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yalçınkaya ile şube müdürleri, kaymakamlık daire amirleri ve okul müdürleri katıldı.

        Tekkeköy Kaymakamı Günay Öztürk ile Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar Hamzalı Gölceğiz Cumhuriyet İlk Ortaokulu öğrencilerine karnelerini ve başarı belgelerini kendi elleriyle dağıtarak öğrencilerin heyecanını paylaştılar.

        Öğrencilerin ülkenin geleceği, istikbali ve en büyük zenginliği olduğunu vurgulayan Başkan Togar, "Bugün bu sıralarda oturan öğrencilerimiz yarınların mimarı olacaklar. Her türlü bilgi birikim ve donanımıyla çağın gereksinimlerine uygun şekilde yetişen evlatlarımız aydınlık Türkiye'nin geleceğidir. Özellikle eğitim-öğretim kalitesinin artması ve fiziki ortamların iyileştirilmesi, yeni okul binalarının yapılması eğitim standartlarını en üst seviyeye ulaştırmıştır. Bu sıralarda eğitim öğretim gören evlatlarımız yarın ülkenin dört bir yanında görev alacaklar ve ülkemizi yönetecekler. Bugün burada 2016-2017 eğitim-öğretim yılını sonlandırmak için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Öğrencilerimize karnelerini ve başarı belgelerini vererek heyecanlarına ortak olduk. Mezun olan ve liseye geçen öğrencilerimize yeni okul hayatlarında başarılar diliyorum. Ayrıca tüm öğrencilerimize iyi tatiller diler iken yarıyıl tatillerini kitap okuyarak değerlendirmeleri tavsiyelerimizi ilettik" diye konuştu.

        (SAM-SLH-Y)

        09.06.2017 16:44:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler