Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çiftçi Ceylanpınar muhtarlarıyla bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ceylanpınarlı muhtarlar ve kanaat önderleriyle bir araya geldi.

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede düzenlenen iftar yemeğinin ardından Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet Güntekin, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve kanaat önderleriyle buluştu.

        İlçedeki çalışmalar çerçevesinde İlçe Belediye Başkanlığını ve AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret eden Çiftçi, teşkilat üyeleriyle gündemi değerlendirdi. Daha sonra kanaat önderleri ve muhtarlarla bir araya gelen Çiftçi, "Merkezde yaptığımız prestij caddesinde sona gelindi. Kaldırım çalışmalarına başlandı. Diğer caddelerde de yüne çalışmalarımızı yürütüyoruz. Ceylanpınar'ın kırsal mahallelerin yol sorununu bu yıl bitirmeyi hedefliyoruz. Çalışmaktan yaptıklarımızı anlatamıyoruz. Amacımız şehrimizi güzelleştirmek. Bu anlamda çalışıyoruz" diye konuştu.

        Çiftçi muhtarların ve kanaat önderlerin taleplerini tek tek not aldı.

        (BB-SD-Y)

        09.06.2017 17:32:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler