Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mehmetağa Mahallesi'ne modern meydan

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Başiskele Belediyesi tarafından Mehmetağa Mahallesi'ne modern bir meydan kazandırmak için başlatılan çalışmalar hızla sürüyor.

        Vatandaşlara sosyal yaşam alanları sunmak adına park, meydan ve yeşil alanların sayısını arttıran Başiskele Belediyesi, Mehmetağa Mahallesi Alsancak Caddesi ve Turan Sokak arasında kalan 3 bin 267 metrekarelik alanda çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen ve zemin katında 108 araçlık otopark bulunacak olan meydanda çalışmaları ise tamamlamak üzere. Meydandaki zemin kat işlemlerinin tamamlanmasının ardından, sosyal alan yapımı için Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışma başlatacak.

        Meydanın tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki trafiğin rahatlayıp, mahalle halkına rahat bir alan kazandırılması hedefleniyor.

        (GY-Y)

        09.06.2017 17:40:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler