Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İnebolu'nun Şeref ve Kahramanlığının 96. yıl dönümü kutlandı

        (Fotoğraflı)

        Cemal İlyasoğlu

        KASTAMONU (İHA) - 9 Haziran İnebolu Şeref ve Kahramanlık Günü'nün 96. yıl dönümü kutlandı.

        Kutlamalar, Atatürk Anıtı önünde yapılan çelenk sunma töreni ile başladı. Buradaki törenin ardından İnebolu Limanı'ndaki kutlama programına geçildi. Törene, Vali Vekili Yaşar Karadeniz, İnebolu Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Belediye Başkanı Engin Uzuner, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Savaş, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

        Törende açılış konuşmalarının ardından temsili gösteri ile Kurtuluş Savaşında silah ve cephanenin deniz yolu ile İnebolu Limanına getirilişi ve yöre halkının omuzlarında kağnı arabasına yüklenerek cepheye sevki canlandırıldı. Heyamola ve halk oyunları gösterileri sonrasında "Gözüm Sakarya Dumlupınar da, Kulağım İnebolu'da" konulu okullar arası resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenler ile İnebolu Şeref ve Kahramanlık Günü Bocce turnuvasını kazanan takımlara ödülleri verildi.

        (Cİ-Vİ-GY-Y)

        09.06.2017 18:18:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler