Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğretmenlere yangın eğitimi verildi

        (Fotoğraflı)

        Adem Şahin

        MANİSA (İHA) - Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu tarafından okul ve kurumlarda görevli öğretmenlere yangın hakkında bilgi verilerek tatbikat yapıldı.

        Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü İş Güvenliği Uzmanı Talat Caymaz tarafından Saruhanlı Anadolu Lisesi toplantı salonunda her okuldan bir öğretmene yangın eğitimi verildi.

        Verilen yangın eğitiminin ardından Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler tarafından okulun bahçesinde öğretmenlere yangın tatbikatı yaptırıldı. Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Olası acil durumlara müdahale edebilmek adına iş sağlığı ve güvenliği kurulumuz tarafından müdürlüğümüze bağlı okullarımızda meydana gelebilecek yangın, patlama, doğal afet gibi acil müdahale gerektirebilecek durumlara karşı seminer verildi" dedi.

        (AŞ-SC)

        09.06.2017 18:29:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler