Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bozbey makamını Özlüce'ye taşıdı

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 'Başkan Burada' projesi kapsamında makamını kendi mahallesi olan Özlüce'ye taşıdı.

        Başkan Burada projesi kapsamında her hafta cuma günleri makamını Nilüfer'in faklı mahallesine taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bu defa doğup büyüdüğü ve çocukluk yıllarının geçtiği Özlüce Mahallesi'ndeydi. Başkan Burada karavanı ile Özlüce Mahallesi'ne giden Bozbey, hem vatandaşlarla görüştü hem de yapılacak yeni çalışmalar için incelemelerde bulundu.

        Bozbey ilk olarak Özlüce Mahallesi Muhtarı Hasan Çakır ile görüşerek mahallenin sorunları ve ihtiyaçlarına ilişkin bilgi aldı. Özlüce Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Sevim Çelikbozan ile de görüşen Başkan Bozbey, sorunların çözümü noktasında fikir alışverişinde bulundu. Başkan Bozbey, Başkan Burada'da karavanında da kendisinden randevu talep edenlerle bir araya gelerek önerilerini ve taleplerini dinledi.

        Gün boyu çalışmalarını Özlüce Mahallesi'nde yürüten Başkan Mustafa Bozbey, çocukluğunun geçtiği mahallede bir anlamda da hasret giderdi.

        (AÇ)

        09.06.2017 18:43:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler