Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gediz'de 8 bin 794 öğrenci karne aldı

        (Fotoğraflı)

        Recep Baysal

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Gediz ilçesi Yenikent İlkokulunda karne töreni düzenlendi.

        2016-2017 Eğitim Öğretim Yılının sona ermesiyle Gediz İlçesine bağlı Yenikent Beldesi İlkokulunda karne töreni düzenlendi.

        Törene Gediz Kaymakamı Avni Kula, Gediz Belediye Başkanı Dr. M.Ali Saraoğlu, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Turgut Çıtak, İlçe Emniyet Müdürü Şenol Bezek, Yenikent Belediye Başkanı Mehmet Karaca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, Milli Eğitim Şube Müdürleri Mesut Topalaoğlu, Sabri Gökbakar, Bilal Uysal ve Öğrenci Velileri katıldı.

        Tüm öğrencilere iyi tatiller dileyen Kaymakam Avni Kula ''Büyük bir coşku ve heyecanla başladığımız 2016-2017 Eğitim Öğretim dönemini sorunsuz bir şekilde bitirmenin mutluluğunu yaşamaktayız. 2016-2017 eğitim öğretim yılı anaokulundan 914, ilkokuldan 2 bin 338, ortaokuldan 2 bin 739, liselerimizden 2 bin 803 olmak üzere toplam 8 bin 794 öğrencimizin karnelerini almasıyla sona eriyor. Öğrencilerimiz, karnelerini alacaklar, yoğun bir okul dönemi sonunda tatile girecekler. Bu tatil öğrencilerimizin dinlenmeleri, oyun oynamaları, daha fazla kitap okumaları, sevdikleriyle birlikte zaman geçirmeleri için önemli bir fırsat olacaktır. Bir eğitim öğretim yılının daha sonuna geldik. Bugün alınan karneler öğrencilerimizin bir yıl boyunca okul yaşantılarında gösterdikleri performansın değerlendirilmesi olacaktır. Elbette bir insanın değeri rakamla ölçülemez; ancak alacağınız karneler, sizin emeklerinize biçilmiş birer karşılıktır. Bütün bir yılın yorgunluğunu tatillerde atmak en büyük hakkınızdır. Ancak unutmayınız ki dinlenmek sadece boşa vakit geçirmek demek değildir. Mutlaka bir tatil programı hazırlamalı, ders çalışmayı ihmal etmemeli, konu tekrarı yapmalı, yeni konulara çalışmalı ve bol, bol kitap okumalısınız. Öğrencilerimizin karne heyecanına ortak olduk. Değerli öğretmenlerimizi, anne, babalarımızı ve genç kardeşlerimi tebrik ediyorum. Herkese iyi tatiller diliyorum'' ifadelerini kullandı.

        Daha sonra protokol tarafından başarılı öğrencilere takdir, teşekkür ve iftihar belgeleri verilmesiyle tören sona erdi.(RB-EFE)

        09.06.2017 19:46:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler