Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ayvalık'ta Komili'nin geleneksel iftarı

        (Fotoğraflı)

        Suat Salgın

        BALIKESİR (İHA) – Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde şehit aileleri, gaziler, il protokolü ile zeytin ve zeytinyağı sektörü Komili'nin iftarından bir araya geldi.

        Ayvalık Liman Restaurant'ta düzenlenen iftara şehit aileleri ve gaziler, Komili ailesinden Erman Erol ve Mehmet Cavlı'nın ev sahipliğinde gerçekleşen iftarda Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Ayvalık Kaymakamı ve Gömeç Kaymakam Vekili Namık Kemal Nazlı, Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan, daire amirleri, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Benhan İbrahim Kantarcı, ATO yönetimi, Ayvalık Ziraat Odası Başkanı Hasan Kıtay, şehit aileleri, UZZK yönetim kurulu, Ege Zeytin-Zeytinyağ ihracatçılar yönetim kurulu üyeleri, Çanakkale ve Balıkesir Ticaret Borsası yöneticileri, Tariş Bölge fabrika temsilcileri, üreticiler, fabrikacılar, tüccarlar, Ayvalık Şefkat Evleri Derneği Başkanı Fatma Cavlı ve sektör temsilcileri katıldı.

        Komili-Kırlangıç Şirket Direktörü Erman Erol, "Bu sektörün gelişmesinde her birinizin değerli katkısı ve özverisi var. Komili olarak, zeytin ve zeytinyağı sektörüne emek veren iş ortaklarımızı geleneksel iftar yemeğimizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Mübarek Ramazan ayınızı kutluyor, ülkemiz, insanlarımız ve tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diliyoruz" dedi.

        2017- 2018 rekolte tahminlerinin sektöre hayırlı olması için duaların edildiği iftarın sonunda, zeytin üretimin arttırılması için katılımcılara Komili Yaşam Ağacı olarak zeytin fidanları dağıtıldı.

        (SS-ÖZ-Y)

        09.06.2017 23:59:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler