Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vedat Demiröz Adilcevaz'da iftar programına katıldı

        (Fotoğraflı)

        Özcan Beşkardeş

        BİTLİS (İHA) - Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Adilcevaz'da düzenlenen iftar programına katıldı.

        İlçede bulunan bir restoranda düzenlenen iftar programında partililerle bir araya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, ilçe halkının Ramazan ayını kutladı. Programda bir konuşma yapan Demiröz, "Bitlis ve ilçeleri olarak referandumda yüzde 60 civarında evet oyu vererek çok güzel bir başarıya imza attınız. Sizlerin bu desteği sayesinde yeniden genel başkan yardımcısı olduk. Bu kolay bir şey değil. Bu imkânı bizlere sağlayan Bitlis ve ilçelerinin yanı sıra Adilcevaz ilçemize çok teşekkür ediyorum. 16 Nisan referandumunda verdiğiniz oylarla elimizi güçlendirdiniz. Bizde inşallah bundan böyle Adilcevaz ilçemizin ne eksiği varsa bunlarla ilgili başkanımızla konuşacağız ve ilçemizdeki eksiklikleri gidereceğiz. Adilcevaz ilçemiz ile ilgili olarak zaten bir takım çalışmalara başladık. İnşallah ilçemiz için çok güzel çalışmalar yapacağız. Referandumda bizlere vermiş olduğunuz destek inşallah sizlere hizmet olarak geri dönecek. Buraya kadar gelip bu iftar sofrasını bizimle paylaştığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

        Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kaynaşma açısından önemli bir fırsat olduğunu belirten Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy ise, "Manevi duyguların yoğunlaştığı Ramazan ayı ve bayramlar toplumumuzda baş gösteren, sosyal zedelenmenin tamiri ve kardeşlik ilişkilerinin güçlendirilmesi bakımından önemli bir fırsattır. Huzurlu bir toplumsal ortamın oluşmasında, Ramazan ayı gibi manevi ortamlara ihtiyaç vardır. Ramazan ayının manevi atmosferinde birlik ve beraberliğimizi, kurduğumuz iftar sofralarında pekiştiriyoruz. Davetimize icabet eden Genel Başkanımız Sayın Vedat Demiröz'e, Ak Parti il teşkilatına ve tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

        İftar programının ardından, Demiröz ve beraberindeki heyet Merkez Şerefiye Camisinde akşam namazını kıldıktan sonra çarşıda bulunan vatandaşların ramazan ayını kutladı.

        (ÖB-ŞAK-Y)

        10.06.2017 08:45:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler