Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AGİAD'dan tarihi Taşköprü'de iftar yemeği

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Adana Genç İşadamları Derneği (AGİAD), tarihi Taşköprü üzerinde iş dünyası temsilcilerini ve vatandaşları iftar sofrasında buluşturdu.

        AGİAD'ın Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği geleneksel iftar buluşması, tarihi Taşköprü üzerinde gerçekleştirildi. Yaklaşık 2 binden fazla kişinin buluştuğu iftar sofrasına, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, TÜRKONFED Başkan Yardımcısı ve ADSİAD Başkanı Süleyman Sönmez ile AGİAD'ın önceki dönem başkanlarının yanı sıra iş dünyası temsilcileri, AGİAD yönetim kurulu ve üyeleri katıldı. Herkese açık olarak gerçekleştirilen etkinlikte AGİAD Başkanı Gülümsün Adalı ve yönetim kurulu üyeleri, yemeğe katılan herkesle ilgilendi.

        Duaların okunduğu etkinlikte katılımcılar hep birlikte iftarını açtı.

        'Birlikte güçlüyüz'

        AGİAD Başkanı Gülümsün Adalı, Sabancı Camii'nin gölgesinde buluştukları için mutlu olduğu ifade ederek, şöyle konuştu:

        "Adana iş dünyasının genç temsilcileri olarak AGİAD çatısı altında her yıl geleneksel Ramazan buluşmalarını tekrarlıyoruz. Bu birliktelik bizi çok sevindiriyor ve duygulandırıyor. Dünyanın kullanılmakta olan en eski köprüsü ünvanına sahip Taşköprü üzerinde orucumuzu açmak çok anlamlı. Bu köprü, binlerce yıldır birlikteliğin, beraberliğin ve hoşgörünün simgesi oldu. Tarihin her döneminde hiçbir ayrım gözetmeksizin insanlar, bu topraklarda bu köprüyle kardeşlik ve barış iklimine katkı yaptı. Bizi biz yapan değerler, bu köprünün üzerinden tüm dünyaya yayılıp güzel Anadolu topraklarında yaşam buldu. Bugünlerde her türlü ayrıma karşın bir olmanın, birlikte olmanın, yan yana durmanın ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Biliyoruz ki, gücümüz birliğimizden geliyor."

        (ELF-Y)

        10.06.2017 09:28:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler