Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzin'de, yetimlere iftar yemeği verildi

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Uras

        HATAY (İHA) - Hatay'ın Erzin ilçesinde Erzinli ve Suriyeli yetim, öksüz çocuklar iftar yemeğinde bir araya geldi.

        Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği programda Erzinli ve Suriyeli yetim ve öksüz çocuklara yönelik iftar yemeği verildi.

        İftar programının ardından yetim ve öksüz çocuklara kıyafet yardımında bulunuldu.

        Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İdris Kamalak, Yetim ve öksüzleri her zaman sofralarında ağırlayacaklarını belirterek, "Bugün burada yetim ve öksüz hamisi, yetim ve öksüz dostu olan İslam milletinin ve genel manada mazlumların acıları konusunda hassasiyeti olan siz değerli kardeşlerimizle bir araya geldik. Yetim ve öksüz gerçeğini gördükçe, yetimi öksüzü korumanın iki cihan saadeti olduğunu öğrendikçe yetimlere karşı sorumluluklarımızı daha iyi kavrayacağımızı ve daha fazla yetime hami olmak için can atacağımızı düşünüyorum" dedi.

        İftar programına, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İdris Kamalak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Asarkaya ve Erzin Kent Konseyi Başkanı Mustafa Vural katıldı.

        (ELF-Y)

        10.06.2017 09:44:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler