Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yazıcı ve eşi, yetimleri sevgiyle sardı

        - Tuzla Belediyesi, 22'nci Geleneksel Yetimler Haftası İftarını gerçekleştirdi

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Biçer

        İSTANBUL (İHA) - Her yıl Ramazan ayının bir haftasını Yetimler Haftası ilan eden Tuzla Belediyesi, 22'nci Geleneksel Yetimler Haftası İftarını Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesislerinde düzenledi. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı tarafından organize edilen iftara Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı ev sahipliği yaptı.

        Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, 22'nci Geleneksel Yetimler Haftası'nda bin yetim, engelli ve ebeveynleri ayrılmış çocuğa bayram kıyafetlerini alarak bayram sevincini bu yıl da erken yaşattı. Tuzla Belediyesi 22'nci Geleneksel Yetimler Haftası kapsamında Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı tarafından organize edilen iftar yemeği Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesislerinde düzenlendi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı'nın ev sahipliğinde düzenlenen iftara Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kent Gönüllüleri, hayırsever bağışçılar, çocuklar ve aileleri katıldı. İftar öncesi çocuklara yönelik animasyon gösterileri ile sahne programları düzenlendi.

        Başkan Yazıcı ve eşi, yetimleri sevgiyle sardı

        Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesislerinde alt ve üst salonlarında misafirlerini gezerek onlarla sohbet eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, çocuklarla ve ailelerle bol bol fotoğraf çekildi. Çocuklarla yakından ilgilenen Yazıcı çifti, ev, okul ve sosyal hayatları hakkında bilgi aldı, belediyeden istek ve talepleri olup olmadığını öğrendi. Başkan Yazıcı ve eşi, yavrularını büyüten annelere de "Biz, her zaman yanınızdayız" mesajı verdi.

        Başkan Yazıcı, hayırseverlere teşekkür etti

        Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, hafta kapsamında 500 yetim çocuğun bayramlık kıyafetlerini karşılayan Tuzla Sanayici ve İşadamları Derneği'ne (TUZSİAD) plaket vererek teşekkür etti. Başkan Yazıcı, TUZSİAD Başkanı Erkan Yavuz Atagün ile hayırsever bağışçılar Ali Bal, Mustafa Bülbül, Murat Baş, Savaş Karaoğlanoğlu, Erdal Ayaydın, Sadi Kurcan, Veysel Ertaş, Ramazan Yalçınkaya, Murat Bal, Hilmi Kibar, Mehmet Çabuk, Hakan Manici, İlhan Meral, Hasan Kurtkapan, Adnan Kanıtoğlu, Avni Rakıcı, Levent Ayaz ve Mehmet Sağdıç'a plaketlerini tek tek vererek bağışlarından dolayı kendilerini tebrik etti.

        Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı konuşmasında, "Bugün bağış yapan arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Allah onlarla beraber gönüllü kadınlarımızın sayısını arttırsın. Allah hayrınızı kabul etsin. Nice Ramazanlarda buluşmak dileğiyle şimdiden bayramınızı kutluyorum. Allah'a emanet olun" dedi.

        (MB-HB-MK-Y)

        10.06.2017 09:57:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler