Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ağrı Valisi Işın, Eleşkirt'te şehit ve gazi yakınları ile birlikte iftarını açtı

        (Fotoğraflı)

        Necmettin Eroğlu

        AĞRI (İHA) - Ağrı Valisi Musa Işın, Eleşkirt'te ilçe kaymakamlığı tarafından organize edilen iftar programında şehit ve gazi yakınları ile birlikte iftarını açtı.

        Vali Musa Işın, programda yaptığı konuşmada, "Şehit ve gazilerimiz için ne yapsak azdır. Onların haklarını ödeyemeyiz. Biz mukaddes ve en kıymetli varlıklarını canlarını bu vatan için şehit olarak veren değerli kardeşlerimiz bizim başımızın tacıdır." dedi.

        Türkiye Cumhuriyetinin terör örgütlerini hiçbir zaman pabuç bırakmayacağını belirten Vali Musa Işın, "Elbette ki 80 milyon Türk halkı olarak hepimiz şehitlerimize müteşekkiriz, Minnettarız. Biz bu gün dahil olmak üzere gerekirse vatanımız için her birimiz canımızı feda etmeye hazırız. Bundan hiçbir şekilde çekinmiyoruz. Biz terör örgütüne PKK ya hiçbir zaman eyvallah demedik pabuç bırakmadık. Bundan sonra da bırakmayacağız. Bu çapulcu eşkıya sürüsüne hiçbir zaman biz meydanı boş bırakmayacağız. Bu çapulcu, eşkıya, dinsizler bu ramazanı şerifte bile Allah'tan, peygamberden utanmadan, bu aziz mübarek Ramazan ayında bile askerlerimizi şehit ediyorlar. Bu günde bir öğretmenimizi şehit etmişlerdir. Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyoruz. Allah makamlarını cennet etsin. Bu teröristler dinsiz imansızlar şunu bilsinler ki siz fazla yaşamıyorsunuz ve yaşamayacaksınız. Siz en kısa sürede bu ihanetinizin bedelini canınızla ödeyeceksiniz. 80 milyon insan size aman vermeyecektir. Siz bu toprakların mahsulü değilsiniz. Siz Kürt değilsiniz ve olamazsınız. Kürtler Müslümandır Kürtler dindardır. Kürtler şefkatli merhametlidir. Siz eşkıyasınız haydutsunuz alçaksınız. Namussuzsunuz. Siz insan değilsiniz. Aslında size isim bulmak zordur. Haşa siz ne insansınız ne hayvansınız, haşa siz ne topraksınız ne taşsınız. Siz cehennemin dibinde yaşayacak mahluklarsınız. Milletimizin sofrasına huzur içinde oturmasına izin vermiyorsunuz. Gencecik pırıl pırıl masum insanları katlediyorsunuz. Ama şunu bilesiniz ki bu dünyada size cehennem olacak inanmadığın Allah öbür dünyada da sizi ebediyen cehenneme atacaktır. Burada milletimizin askerimizin polisimizin pençesinden kurtulamayacaksınız. Orda da Allah'ın pençesinden kurtulamayacaksınız. Sizin ne dünyanız var ne Ahiretiniz var. Başınızı her kaldırdığınız da bombalar başınıza yağacak. İninizden çıkamayacaksınız. Orası size mezar olacak. Kürtler artık sizin ne mal olduğunuzu anlamıştır. Kürtler sizin dinsiz hain olduğunuzu biliyor. Kürtler sizin onları temsil etmediğinizi biliyor. Bu toprakların mahsulü olmadığını sizin taşeron olarak kullandığınızı biliyor bu millet.'' diye konuştu.

        Eleşkirt'te düzenlenen iftar yemeğine Ağrı Valisi Musa Işın, Eleşkirt Kaymakamı Recep Öztürk, Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı, Yüce Kapı Belde Başkanı İlhami Zeyrek, Tahir Belde Başkanı Cemal Seferoğulları, Yayladüzü Belde Başkanı Selahattin Aysu, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Büyükhan, Cumhuriyet Savcıları Hasan Kurgan ve Samet Yelis, ATSO Başkanı Saim Alparslan, kurum amirleri, şehit ve gazi yakınları ve gazi yakınları katıldı.

        (AA-AA-Y)

        10.06.2017 10:32:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler