Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yardım Sevenler Derneği 150 aileye gıda yardımı yaptı

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - Fatsa Yardım Sevenler Derneği, Ramazan ayı dolayısıyla ilçede 150 dar gelirli aileye gıda yardımında bulundu.

        Dernek Başkanı Nimet Koç yaptığı açıklamada, derneğin yıl boyunca sürdürdüğü yardım faaliyetlerine Ramazan ayında da devam ettiğini belirterek, birlik ve beraberlik, kaynaşma ve yardımlaşmanın en faziletlisinin olduğu bu mübarek ayda yardımların hayırsever vatandaşların katkılarıyla yapıldığını söyledi.

        Başkan Koç, "Gönül isterdi ki daha fazla insana yardım edelim ama imkânlarımız çerçevesinde yaptığımız bu yardımla misyonumuz gereğini yerine getirdiğimiz içinde mutluyuz. Bütün organizasyonlarda olduğumuz gibi bu etkinlikte yoğun çaba harcayan yönetim kurulumuza ve desteklerini bizden esirgemeyen yardımseverlere teşekkür ediyorum" dedi.

        (AA-SLH-Y)

        10.06.2017 10:55:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler