Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mudanyalılar iftar sofrasında buluştu

        (Fotoğraflı)

        Hakkı Ovatman

        BURSA (İHA) - Mudanya ve Köyleri Yardımlaşma Derneği (MUYAD) tarafından düzenlenen iftar programında birçok Mudanyalı bir araya geldi.

        Mudanya'nın Bademli Mahallesindeki restoranda bir araya gelen Mudanyalılar iftar öncesi bol bol sohbet ederek hasret giderdi. MUYAD Yönetimi ile birlikte Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdülkadir Karlık, Mudanya muhtarları ve Esentepe Hastanesi de iftarda yer aldı. Dualarla başlanılan iftar yemeği, bir birini tanımayanların da kaynaşmasına vesile oldu.

        İftar sonrası davete icabet edenlere teşekkür eden MUYAD Başkanı Sahip Keçici, birlik ve beraberlik içerisinde her türlü sorunlarla baş edebilecek güçte olduklarını söyledi. Kendilerine her konuda destek veren Esentepe Hastanesi yönetimine katkılarından dolayı teşekkür eden Keçici, buluşmaların ramazan ayı haricinde de sık sık tekrarlanmasını diledi.

        (HK-AÇ)

        10.06.2017 11:17:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler