Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fatsa'ya estetik dokunuş

        - Estetik Şehir projesi ile Fatsa daha da güzelleşecek

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, yakın bir zaman içinde uygulayacakları Estetik Şehir projesi ile Fatsa'da görsel kirliliğin yok olacağını ve daha güzel bir görünüme kavuşacağını söyledi.

        Başkan Hüseyin Anlayan yaptığı açıklamada, "Bu dönemin en önemli projelerinden biri Estetik Şehir projesidir. İlçemizde mevcut yapılaşma var yıkamıyoruz ama görsel kirlilik arz ediyor, onu iyileştirmek görsel kirliliği ortadan kaldırmak yani bir nevi makyaj olacak proje ile. Buna da sahilden başlayacağız demiştik. Estetik Şehir projesine herkesin gördüğü nokta olan sahil olacak. Bu güzergahtaki yeni yapılmış güzel görünen binalara dokunmayacağız. Bu projede binaların boyama işini yüzde 50 Büyükşehir Belediyemiz karşılayacak, yüzde 50'sini vatandaşımız karşılayacak. Ben bu bakımdan güzel bir proje olduğunu düşünüyorum ve desteklerinde dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz ve ekibine çok ederim" dedi.

        (AA-SLH-Y)

        10.06.2017 11:28:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler