Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fenerbahçespor Kulübünden miniklere karne hediyesi

        - Simav'ın Güney Beldesi ilkokulu'ndan 20 öğrenci Fenerbahçe kulübü tarafından, karne hediyesi olarak, basketbol maçı izlemeleri için davet edildi

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Emin İncekulak

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Simav ilçesine bağlı Güney beldesi ilkokulu öğrencileri, Fenerbahçe ile Beşiktaş basketbol maçını izlemek üzere İstanbul'a gitti. Okul Müdürü Erdoğan Yiğit, 20 öğrenci ve 3 öğretmeni Fenerbahçe spor kulübünün misafiri olarak İstanbul'a gönderdiklerini ifade etti. Yiğit, " Bu yıl 20 şanslı öğrencimiz karne hediyesini Fenerbahçe spor kulübünden aldı. Euroleague kupasını Türkiye'ye getiren Fenerbahçe'nin, Anadolu Efes'i eleyen ve finale çıkan Beşiktaş ile yaptığı basketbol maçı Güney ilkokulu öğrencileri tarafından coşkuyla izlendi. Güney Beldesi Belediye Başkanı Halil İbrahim İlhan, fanatik Fenerbahçeli öğrencilerimizle birlikte olmanın heyecanı içinde olduğunu ifade etti. İlhan " Başarılı öğrencilerimizin Fenerbahçe spor kulübünün misafiri olmaları bizleri de gururlandırdı. Öğrencilerimizle birlikte Ülker Sportis Arena da Fenerbahçe- Beşiktaş basketbol maçını izledik, çekişmeli geçen maçı Fenerbahçe 75-69 kazanınca, sevincimiz bir kat daha arttı" dedi.

        Fenerbahçe –Beşiktaş basketbol maçında Fenerbahçe'yi sonuna kadar destekleyen Simavlı öğrenciler, maçın galibi Fenerbahçe olunca sevinç çığlıkları attı.

        Seriyi 1-0' a getiren Fenerbahçeli basketbolcular, Güney Beldesinden gelen öğrencilere ikramlarda bulunarak hatıra fotoğrafı çektirdiler. (MEİ-EFE)

        10.06.2017 11:30:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler