Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kozan Ticaret Odası iftarına yoğun ilgi

        - Programda, vergi rekortmeni işadamlarına plaket verildi

        (Fotoğraflı)

        Emre Bozdemir

        ADANA (İHA) - Adana'nın Kozan İlçesinde Ticaret Odası Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programı yoğun ilgi gördü. Programda Kozan vergi rekortmeni iş adamlarına plaket verildi.

        Kozan protokolü, iş adamları, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, oda üyeleri ve çok sayıda davetlinin katıldığı iftar programı öncesi konuşan Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir, amaçlarının Kozan Ticaret Odası camiasını bir aile gibi biraraya getirmek ve kaynaştırmak olduğunu ifade etti.

        Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk de, yatırım yapan insanların önünü açmak için hazır ve nazır beklediklerini, memlekete çivi çakan herkese kapılarının sonuna kadar açık olduğunu söyledi.

        Kozan Kaymakamı Avni Oral ise, birliğin ve beraberliğin olduğu yerde de gücün ve ondan gelen sinerjinin de fazla olacağını belirterek, "Ne kadar çok bir araya gelirsek birliğimizi ve beraberliğimizi pekiştirirsek o kadar güçlü olacağımızı ifade etmek istiyorum. Bu toplantılar ve bu iftar programları da bunlara vesile olan özel toplantılardır" şeklinde konuştu.

        AK Parti Adana Milletvekili ve MKYK Üyesi Tamer Dağlı, bir ekonomist olarak ömrünün memleketinde yatırım ve istihdam oluşturma çabasıyla geçtiğini belirterek, "Yaklaşık 24-25 yıllık meslek hayatımda hep yatırımcılarla kol kola acaba nasıl bu memlekette bir işçi daha fazla çalıştırabiliriz diye kaygı güden bir kardeşinizim. Bugün Kozan'da hem sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri hem Sayın Kaymakamımız, hem Organize Sanayimizin Müdürü, Ticaret Odamızın Başkanı, Belediye Başkanımız Borsa Başkanımız ve kimle konuştuysak aman Kozan'a nasıl bir yatırımcı getirebilir, nasıl katkı sağlarız hepimizin derdi bu. Bu birlik ve beraberliğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Bize düşen tabii ki bürokraside tıkandıkları yerde yanlarında olmak. O anlamda da gönül rahatlığı ile diyoruz ki ne zaman nerede bir şeye ihtiyacınız varsa yanınızdayız diyoruz." dedi.

        Plaket töreninin ardından program sona erdi.

        (EMR-Y)

        10.06.2017 11:59:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler