Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pamukkale Belediye meclisi iftarda buluştu

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA)- Pamukkale Belediyesi, belediye meclis üyeleri ve ailelerini düzenlenen iftar yemeğinde bir araya getirdi.

        Pamukkale Belediye Meclisi Haziran ayı oturumlarının tamamlanmasının ardından AK Parti, CHP ve MHP'li meclis üyeleri Başkan Hüseyin Gürlesin'in verdiği iftar yemeğine aileleriyle katıldı. Başkan Gürlesin'in ev sahipliğindeki yemeğe Başkan Yardımcıları ve meclis üyeleri ve aileleri katıldı.

        Masaları dolaşan Başkan Gürlesin, eşiyle birlikte gelen misafirlere selam verdi. İftardan sonra Başkan Gürlesin, "Biz meclis olarak 337 bin Pamukkaleli için çalışan kişileriz. Burada iktidar ve muhalefet partisi olarak hep birlikteyiz. Bu birliktelik ilçemize hizmet olarak dönüyor. Pamukkale Belediyesi'nin iyiye ve güzelliklere iktidarı ve muhalefetiyle birlikte yürürse daha anlamlı bir tablo ortaya çıkmış oluyor. Davete katıldığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim" dedi.

        (MT-Y)

        10.06.2017 12:10:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler