Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İftar sofrası Gemiç Mahallesine kuruldu

        (Fotoğraflı)

        Selçuk Manaz

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Seyitgazi Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar buluşmaları, Gemiç Mahallesinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

        Mahalle konağı önünde de gerçekleştirilen iftar programına, İdrisyayla mahallesi ve Akin mahallesinden gelen vatandaşlarda katıldı.Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde toplumsal kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlenen iftar buluşmalarının bu sene dördüncüsü gerçekleştirdiklerini ifade etti. Başkan Kalın, "Rahmet ve bereket ayında, bugün iftar soframızı Gemiç mahallemizde kurduk. Bir dilim ekmeği birlikte paylaşıyorsak, bir bardak suyu birlikte içebiliyorsak, birlikte ellerimizi Yaradana açıp dua ediyorsak, bizden mutlusu yok. İftar soframız hayırlara vesile olsun" dedi.

        Gemiç Mahallesi Muhtarı Osman Sarı ise, Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın ve ekibine iftar programı sebebiyle teşekkür etti.

        (SM-KÇ)

        10.06.2017 12:49:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler