Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İlkadım'da gönül sohbetleri

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Ramazan ayı münasebetiyle bir ay boyunca dolu dolu programlar organize eden İlkadım Belediyesi, Komşu İftarları, İftara Doğru, Gönül Sohbetleri ve Kur'an Ziyafetleri ile vatandaşlara maneviyatına uygun bir Ramazan yaşatıyor.

        Teravih namazı öncesinde gerçekleştirilen sohbet programı için camiyi hıncahınç dolduran cemaate gösterdikleri ilgi için teşekkür eden Başkan Tok, "Ramazan ayı boyunca her yıl olduğu gibi bu yılda birçok etkinlik ile beraber oluyoruz. Gönül Sohbetleri etkinliğimiz kapsamında ilçemizde misafir ettiğimiz Metin Balkanlıoğlu hocamızla sizleri buluşturmaktan mutluluk duyuyorum. Allah bu mübarek ayda tıpkı burada olduğu gibi birliğimizi daim etsin" diye konuştu.

        Gönül Sohbetleri programları çerçevesinde İlkadım Belediyesinin dün akşamki konuğu Metin Balkanlıoğlu oldu. İlkadım Yeni Doğan Camisi'nde cemaat ile bir araya gelerek Ramazan ayının önemini ve insanların Ramazan'da neler yapması gerektiği konularında bilgi veren Metin Balkanlıoğlu, "Ramazan ayı bolluk ve bereketin en bol ayıdır. Hayırların en büyük ayıdır. İnsanlar bu kadar güzel kutsal ayda kazanacakları sevap katlanarak yükselir. Sadece oruç tutarak değil, diğer insanlara davranışları, konuşmaları ve hareketleriyle Ramazan ayı geçirmelidir. Hayır sofraları kurarak hem dua alabilir hem dua edebilirler. Böylesi güzel bir ayda insanlar rahmeti ve bereketin ortağı olsun" dedi.

        (SAM-SLH-Y)

        10.06.2017 12:50:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler