Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konaklı muhtarlar iftarda buluştu

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Konak Belediyesi'nin Ramazan ayı boyunca ilçenin farklı noktalarında kurduğu iftar sofraları bu kez ilçede görev yapan mahalle muhtarlarını ağırladı.

        Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'ın ev sahipliğinde Çınarlı Üç Fidan Rekreasyon Alanı'nda düzenlenen iftar yemeğine İzmir Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Masası Sorumlusu Onur İşler'in yanı sıra belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve aileleri katıldı. Başkan Pekdaş, iftar öncesi masaları tek tek gezerek davetli muhtarları selamladı.

        Ezanın okunması ile birlikte tüm davetliler ikram edilen iftar menüsüyle oruçlarını açtı. İftar sonrası kısa bir konuşma yapan Başkan Pekdaş, Ramazan ayındaki birlik ve dayanışma halinin sürekli olmasını dileyerek, "Bu akşam burada lokmamızı paylaştık, sorunların çözümünü birlikte aradık. Bu birlikteliği devam ettirmek için gayret gösteriyoruz ve biz birlikte çalışmaktan mutluyuz. Ramazan'ın da bu birlikteliğe değer katmasını diliyorum. Hepinizin Ramazan ayını kutluyorum, hayırlı bayramlar görelim. Barışımız, huzurumuz ve birlikteliğimiz daimi olsun" diye konuştu.

        (AG-Y)

        10.06.2017 12:52:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler