Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "El Emeği" Sergisi açıldı

        (Fotoğraflı)

        Adem Durmaz

        ANTALYA (İHA) – Antalya'nın Korkuteli Belediyesi tarafından 2015 yılında hayata geçirilen "El Emeği" sergisinin 3'üncüsü açıldı.

        2015 yılında Korkuteli ilçesinde bulunan girişimci kadınlar öncülüğünde ve Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce'nin desteği ile açılan "El Emeği" sergisinde 24 bayana stant verildi. Serginin açılışında Müzehher Pat, serginin açılmasında her türlü desteği veren Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce'ye teşekkür etti. Sergiye katılanlara iyi kazançlar temennisinde bulunan Pat, " Tüm halkımızı sergimize bekliyoruz" dedi.

        2015 ve 2016 yılında açılan ve yaklaşık 4 ay hizmet veren "El Emeği" sergisinde bu yılda binlerce ürünün yanı sıra kadınların evinde yaptığı yiyecekler stantlarda yerini aldı. Korkuteli Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürü Celal Küçükkaraca açılan serginin Korkuteli Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal bir proje olduğunu, serginin yaz boyu haftada üç gün gece geç saatlere kadar açık olacağını söyledi.

        (AD-Y)

        10.06.2017 13:49:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler