Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kentten kırsala her öğrenciye karne hediyesi

        İsmet Hüseyin Uğur

        MALATYA (İHA) - 'Kentten kırsala her öğrenciye karne hediyesi' projesi kapsamında Yeşilyurt Mehmet Emin Bitlis İlkokulu öğrencileri Darende ilçesindeki Balaban İlkokulu öğrencilerine karne hediyesi götürdü.

        Balaban İlkokulu Müdür Yardımcısı Hasan Polat ile Yeşilyurt Mehmet Emin Bitlis İlkokulu Müdürü Saim Tatar'ın başlattığı 'Kentten kırsala her öğrenciye karne hediyesi' projesine öğrencilerden tam destek geldi. Mehmet Emin Bitlis İlkokulu öğrencileri karne günü ile birlikte Balaban İlkokulundaki 90 öğrenciye oyuncak, kıyafet, kitap ve kırtasiyeden oluşan karne hediyesini götürdü.

        Proje kapsamında Mehmet Emin Bitlis İlkokulu Müdürü Saim Tatar ve öğrenciler Darende ilçesine giderek Balaban İlkokulunu ziyaret etti ve öğrencilerle bir araya geldiler. Balaban İlkokulu Müdür Yardımcısı Hasan Polat, bu projedeki amaçlarının, mesafe tanımaksızın öğrenciler arasında sevgi, saygı, paylaşma ve yardımlaşma duygularının gelişmesine katkı sağlamak olduğunu belirtti. Karneleri ile birlikte hediyelerini alan öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunurken Müdür yardımcısı Polat, Mehmet Emin Bitlis İlkokulu Müdürlüğüne, öğrencilere, öğretmenlere ve velilere teşekkür etti.

        (İHU-OE-Y)

        10.06.2017 14:30:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler