Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çaldıran'da "Camii ve taziye evlerine sahip çıkalım" kampanyası

        (Fotoğraflı)

        M. Emin Arvas

        VAN (İHA) - Van'ın Çaldıran Belediye Başkanlığı tarafından "Camii ve taziye evlerine sahip çıkalım" kampanyası başlatıldı.

        İlçeye Bağlı Zülfubulak Mahallesinde başlatılan kampanya çerçevesinde camii ve okulların genel bakım onarımı yapılırken, cami ve taziyeevleri bahçelerine kilitli parke taşı döşenerek bordür taşlarıyla çevre düzenlemesi başlatıldı. Cami ve taziye evlerinin onarımını yapan Çaldıran Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapımına başlanan çalışmada toplam 21 mahallede çalışmaların başlayacağını bildirildi.

        Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Çadıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dündar, "Çaldıran Belediyesi olarak "Camii ve taziye evlerimize sahip çıkalım" kampanyası başlattık. Başlatılan kampanya da camii ve taziye evlerimizin bakım, onarım, ve bahçelerin çevre düzenlemesini yapıyoruz. Yapılan çevre düzenlemesinde camii ve taziye evlerinin bahçelerinde kilitli parke taşları düzenleyerek bordür taşlarıyla gerekli düzenlemeleri yapıyoruz. İbadetgahlarımızın ve taziye evlerimizin düzenli ve bakımlı olması için elimizden gelen tüm gayretleri yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. ilk etapta 21 mahallemizde başlatığımız çalışmaların ardından diğer mahallelerimizde de kampanya çalışmalarımız devam edecektir "dedi.

        (MEA-ŞAK-Y)

        10.06.2017 14:50:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler