Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şaphane'de sıcak asfalt çalışması

        (Fotoğraflı)

        Yunus Daşdemir

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Şaphane ilçesine bağlı Gaipler köyünde, 4 kilometrelik sıcak asfalt çalışmasının başladığı bildirildi.

        Özellikle yağışlı havalarda ulaşım güçlüğü çekilen köy yolunda yapılan sıcak asfalt çalışması köylüler tarafından memnuniyetle karşılandı.

        Çalışmaları yerinde inceleyen AK Parti Şaphane İlçe Başkanı Murat Çakır, ''İlçemiz Gaipler köyümüzün 4 kilometrelik sıcak asfalt kaplama çalışmaları başladı . Anayol ile Gaipler köyü meydanına kadar yaklaşık 4 kilometrelik yok sıcak asfaltla kaplanıyor. Köy yollarımızın sıcak asfalt ile kaplanmasını sağlayan Hükümetimize, milletvekillerimize, valimize, il başkanımıza, il genel meclis başkanımıza ve İl genel meclis üyelerimize teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.(YD-EFE)

        10.06.2017 15:28:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler