Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akşehir Belediyesi'nin Ramazan geceleri programı ilgi gördü

        (Fotoğraflı)

        Cemal Filiz

        KONYA (İHA) - Konya'nın Akşehir İlçe Belediyesi kültürel ve sosyal etkinlikler kapsamında Ramazan ayı münasebetiyle her hafta Cuma akşamları geleneksel Ramazan geceleri düzenliyor.

        Geleneksel Ramazan Geceleri ismiyle Cumhuriyet Meydanında yapılan etkinlik vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

        Teravih namazı sonrası gerçekleşen etkinlikte, kurabiye yeyip ıslık çalma, topu elden ele geçirme ve sandalye kapmaca gibi oyunlar oynandı. Oyunlara küçükler kadar büyüklerde katılarak eğlenceli dakikalar geçirdi. Palyaçolar ile eğlenen çocuklara ve vatandaşlara Osmanlı şerbeti ve Osmanlı macunu ikramı da yapıldı. Meddah gösterisi devam eden program, Sanatçı Emirhan Doğan'ın Tasavvuf Musikisi ve ilahi konseri ile sona erdi.

        Cumhuriyet Meydanındaki etkinliğe, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya ve AK Parti İlçe Başkanı A. Bahadır Örs'te katılarak bir süre programı izledi.

        (CF-İP-Y)

        10.06.2017 16:20:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler