Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bakan Özlü, Düzce yatırımları toplantısına katıldı

        (Fotoğraflı)

        Ali Yıldız

        DÜZCE (İHA) - Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Valiliğinde gerçekleştirilen Düzce il genelinde yapılacak olan yatırımların konuşulduğu İl Koordinasyon toplantısına katıldı.

        Düzce il koordinasyon toplantısına Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü başkanlık etti. Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, AK Parti Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan, Ayşe Keşir, ilçe ve belde belediye başkanları ve bakanlık bürokratları katıldı.

        Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda Bilim merkezi, Teknopark, Gümüşova OSB'nin genişletilmesi ve Oyuncak OSB kurulması, Çilimli OSB, Akçakoca'ya OSB kurulması, Katı atık projesi, Otogar bağlantı yol projesi, Düzce çevre düzeni planı, 6 ilçe su arıtma projesi,

        Motokros projesi, Yamaç paraşütü projesi, Çilimli'ye halı saha yapılması, Akçakoca Fen Lisesi ve Sosyal Bilimler Lisesi kampüsü, Hayvan yaşam alanı ve Akçakoca yat limanı gibi konular görüşüldü.

        Toplantıda ayrıca bu yıl içinde Düzce'de Bilim Şenliği yapılması kararı da alındı.

        (AY)

        11.06.2017 00:39:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler