Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dalama Köprüsü'nde geri sayım başladı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Köşk ilçesinde Mayıs ayında inşaatına başlanan Dalama Köprüsü'nde geri sayım başladı.

        Çiftçilerin ürünlerine toplamaya başladığı bir dönem olmasını göz önünde bulunduran büyükşehir belediyesi inşaata hız verdi. Neredeyse üf desen yıkılacak durumda olan köprü yaklaşık 2,5 ay sonra vatandaşların hizmetinde olacak.

        20 yıldır kaderine terkedilmiş, vatandaşların can güvenliğini tehlikeye sokan ve adeta yıkıldı yıkılacak haldeki Dalama Köprüsü yöre halkının da yoğun isteği üzerine sil baştan yapılıyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, köprünün yeniden inşa edilmesi için Mayıs ayında talimat verdi. Talimatı alan büyükşehir ekipleri kolları sıvadı ve köprünün yenilenmesi için hemen çalışmalara başladı.

        20

        Başkan Özlem Çerçioğlu'nun büyük önem verdiği ve köprünün temel atma töreninde, "Köşk ilçemize Aski ve Fen İşleri olarak 11 milyonun üzerinde yatırım yaptık. Yaptığımız tüm projeleri eleştiriyorlar. Yıllardan beri kanayan yaraları çözdük. Gıybet edip eleştirenlere kulak asmadan yolumuza devam ediyoruz. Bu köprünün üzerinde çok çalıştım. Bu köprü Menderesin üzerinde ışıl ışıl adeta bir gerdanlık gibi duracak" dediği köprünün yapımı tüm hızıyla sürüyor.

        Dalama Köprüsü'nün 10 hafta gibi kısa bir sürede bitirilecek. Yeni köprü sayesinde vatandaşlar artık daha güvenli ir şekilde geçiş yapabilecek.

        (MB-Y)

        11.06.2017 08:47:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler