Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yetimler her Ramazan olduğu gibi yine unutulmadı

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Keçiören Belediyesi, Ramazan ayının rahmet ve bereketini herkesle birlikte yaşamaya devam ederken, Keçiören Kaymakamlığı ve İHH (İnsan Hakları ve Hizmet Derneği) ile ortaklaşa düzenlediği iftarda bu kez de yetimleri aynı sofra etrafında buluşturdu.

        Çaldıran Zümrüt Yaşam Alanı'nda düzenlenen iftara Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, İHH Ankara Şube Başkanı Mustafa Sinan, İHH Ankara Yetim Birimi Sorumlusu Orhan Demirel, meclis üyeleri ile yetimler ve aileleri katıldı.

        "Yetimlere kol kanat gerelim"

        Her Ramazanın 15. gününde İHH'nin yetimleri buluşturduğuna dikkat çeken Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Bu mübarek ayda bireysel olarak yapmamız gerekenlerin dışında toplumsal sorumluluklarımız da var. Bu sorumluluklarımız annemize, babamıza, komşumuza, akrabamıza, milletimize ve ümmetimize karşıdır. Kimsesizlere, yetimlere sahip çıkacağız, bu aylar bunlara vesile oluyor. Onlara kol kanat gereceğiz. Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V) bir hadisinde 'Allah'a en sevgili ev, içinde ikram gören yetim bulunan evdir' buyururlar. Birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzelinin sergilendiği Ramazan-ı Şerifin feyzinden Cenabı Allah hepimizi nasiplendirsin" dedi.

        (DY-SÜ-Y)

        11.06.2017 10:21:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler