Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Binlerce kişi Eymir Mahallesi iftarında buluştu

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Gölbaşı Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen mahalle iftarları, Eymir Mahallesi'nde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

        Binlerce Eymirli vatandaşın katıldığı dev iftar sofrasında, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'a eşi Hatice Duruay, birim müdürleri ve meclis üyeleri de eşlik etti. İftardan önce Başkan Duruay ve eşi Hatice Duruay, iftar sofralarını tek tek dolaşarak, vatandaşlar ile selamlaşıp ramazanlarını tebrik etti. Ayrıca mahalleli çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Duruay, çocukların isteği üzerine her biriyle fotoğraf çekildi.

        Başkan Duruay, Ramazan ayı deyince birlik, beraberlik ve hoşgörünün akla geldiğini ifade ederek, "Bizlerde soframızda birliğimizi beraberliğimizi gösterme adına hep birlikte iftarımızı açtık. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Allah razı olsun" dedi.

        "2017 yılı sonunda Eymir Aile Yaşam Merkezi hizmetinizde"

        Göreve geldiklerin günden bugüne kadar Eymir Mahallesi'nin en büyük sıkıntısını daha önce yaptıkları istişarelerde dile getirmiş olduklarını belirten Başkan Duruay, şunları kaydetti:

        "Burada sosyal olanakların az olduğunu, çocuklarımızla beraber oturup sohbet edeceğimiz, spor yapacağımız alanların olmadığını hep beraber istişare etmiştik. Biz de burada Eymir Aile Yaşam Merkezi'nin temelini attık. Allah nasip ederse burayı bu senenin sonunda Eymir Mahallemizin hizmetine açacağız. Allah hayırlı uğurlu etsin. Eymir Aile Yaşam Merkezi'mizin içerisinde A Blok'ta, havuz ve fitness merkezi, B Blok'ta düğün salonu, C Blok'ta ise derslikler, ofisler, sergi alanı, restoran ve kafeterya bulunacak."

        "Şehir Parkı Gölbaşı'nın en büyük yeşil alanı olacak"

        Başkan Duruay, Seğmenler, Eymir ve Şafak Mahallesi'nin hemen ortasına 117 dönümlük Şehir Parkı'nın bu bölge için önemli olduğuna değinerek, şöyle devam etti:

        "Gölbaşı'mızın en büyük yeşil alanı olacak olan daha doğrusu Gölbaşı'mızın gerçek manadaki ilk parkı Şehir Parkı'mızı da Allah nasip ederse bu sene sonunda olacak. Burada da spor alanları, Gölbaşı'nda ilk defa olacak olan macera parkı, yaşlılar evi ve yeşil alanların bolca olduğu ve enerjisinin de kendisinin ürettiği Şehir Parkı'mızı bu sene içerisinde siz hemşeHrilerimizin sunumuna açacağız. Allah hayırlı uğurlu etsin. Ramazanın ruhuna uygun olan bu birlik ve beraberliği gösterdiğiniz için hepinizden Allah razı olsun. Tuttuğunuz oruçları Mevlam dergahında kabul etsin."

        İftar programında, semazen gösteri, tasavvuf müziği dinletisi ve çocuklar için Hacivat Karagöz gösterisi yapıldı.

        (DY-SÜ-Y)

        11.06.2017 10:23:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler