Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Özaltun, kardeşlik iftarında yetim çocuklarla buluştu

        (Fotoğraflı)

        Ali Rıza Önses

        KONYA (İHA) - Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, düzenlenen kardeşlik iftarında yetim, öksüz çocuklar ve yakınlarıyla biraraya geldi.

        AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Türkiye genelinde Dünya Yetimler Günü kapsamında eş zamanlı olarak düzenlenen yetim ve öksüz çocuklar ile ailelerinin katıldığı geleneksel 'kardeşlik iftarı' Beyşehir Belediyesinin ev sahipliğinde Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Mesire Alanı'nda gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Özaltun, iftar programında yetim çocukların konuk olduğu sofralara oturarak onlarla sohbet etti, çeşitli hediyeler verdi. Özaltun, yaptığı konuşmada, Ramazan ayının paylaşma ve birlikte olma ayı olduğunu dile getirerek, "Bu münasebetle gün içerisinde ihtiyaç sahibi ve muhtaçların ikamet ettiği birçok eve çat kapı ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Sohbet ederek taleplerini dinliyor, ihtiyaçlarını yerine getirmeye gayret gösteriyoruz. Farklı farklı mahallelerde iftar organizasyonları gerçekleştiriyor, bu vesileyle hemşehrilerimiz ile iftar sofralarında biraraya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

        Beyşehir'de göreve geldikleri üç yıldan bu yana zor işleri başararak birçok hizmete imza attıklarını anlatan Özaltun, "Bu başarıyı başta Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız sayesinde ve özellikle yerelde Beyşehir'de ilçe teşkilatımızla, gençlik ve kadın kollarımızla, belediye çalışanlarımızla, muhtarlarımızla birlikte yakalayarak bu hizmetleri gerçekleştirdik. Dünyada İslam ülkelerinde Ramazan ayının 15. günü 'yetim günü' olarak kutlanıyor. Biz de bu münasebetle, yetimlerimize özel iftar yemeği organize ettik.Bu programda, yetim çocuklarımıza da ilçemizde yapılmasını talep ettiklerini bir kağıda yazmalarını istiyoruz. İnşallah, bu kardeşlerimizin isteğini yerine getirmeye çalışacağız" şeklinde konuştu.

        Programa, Belediye Başkanı Murat Özaltun, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Beyşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şeref Yaşar, Beyşehir Birlik Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Koçer, AK Parti İlçe Teşkilatı ve Gençlik Kolları mensupları, mahalle muhtarları, basın mensupları, yetim ve öksüz çocuklar ile aileleri katıldı.

        (ARÖ-FM-Y)

        11.06.2017 10:30:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler