Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Selçuklu'da çöp konteynerlerinin temizliği yapılıyor

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi, daha temiz bir Selçuklu için ilçede yer alan yeraltı ve galvanizli çöp konteynerlerinin temizliğini gerçekleştiriyor.

        Yeraltı çöp konteyneri uygulamasını ilçenin tamamına yaygınlaştıran Selçuklu Belediyesi "Daha Temiz Bir Selçuklu" sloganıyla sürdürdüğü temizlik çalışmalarına 7/24 devam ediyor. Temizlik hizmetlerinin zamanında ve hiç aksatılmadan yıl boyunca devam etmesi amacıyla Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne bağlı 370 personel 3 vardiya halinde hizmetlerine aralıksız devam ediyor. Yeraltı çöp konteyneri sayısının 4 bin 629'a ulaştığı Selçuklu'da, 7 bin 23 de galvanizli çöp konteyneri bulunuyor. Ekipler çöp toplama hizmetinin yanı sıra çöp konteynerlerinin de temizliği için büyük özen gösteriyor. Yeraltı ve galvanizli çöp konteynerlerinin temizliği ilçeye kazandırılan çöp konteyneri yıkama ve dezenfekte aracı ile gerçekleştiriliyor. Modern donanımı ile 3 dakika içerisinde konteyneri temizleyen çevre dostu araç, pis suyu kendi içerisinde barındırarak dışarı vermiyor. Konteynerlerin temizliğinde doğaya zarar vermeyen mikrobiyal bakteri önleyici, ağır kir sökücü ve koku giderici kullanılıyor. Böylece konteynerlerin temizliği yerinde, hızlı, ekonomik ve etkin bir şekilde sağlanırken görüntü kirliliği, koku, larva ve sinek oluşumunun da önüne geçilmiş oluyor.

        Temizlik çalışmalarının Selçuklu Belediyesinin çok önemsediği, çok dikkatli davrandığı hizmetlerden biri olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Temizlik çalışmaları Selçuklu'da memnuniyetin en yüksek olduğu alanlardan biri. Temizlikle ilgili her konuyu titizlikle inceleyip, en kısa sürede ve en hızlı şekilde hizmete sunmaya çalışıyoruz. Güçlendirdiğimiz araç filomuzla Selçuklu'nun her noktasına aynı hizmeti götürüyor, vatandaşımızın yaşam kalitesini arttıracak hizmetler sunuyoruz" dedi.

        (İB-FM-Y)

        11.06.2017 10:53:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler