Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Urla yeni bir park daha kazanıyor

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Urla Belediyesi, Yelaltı Mahallesinde planlanan Özgür Can Gözmen Parkı ile ilçeye bir yeni park daha kazandırıyor.

        Urla Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce Yelaltı Mahallesinde 4 bin metrekarelik alanda planlanan Özgür Can Gözmen Parkı'nda, yeşil dokunun yanı sıra çocuk oyun grupları, açık amfi tiyatro alanı, bisiklet parkı, yürüyüş yolları, kent donatıları ve cep otoparkı gibi ailecek zaman geçirebilecek yaşam alanları oluşturulacak. Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar da park çalışmasını yerinde denetledi, kent merkezinde halkın dinleneceği ve nefes alacağı güzel bir alanın daha oluşturulacağını belirtti. Uyar, kentin yeşil dokusunun hem korunacağını hem de geliştirileceğini kaydetti.

        (CA)

        11.06.2017 11:59:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler