Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alaşehir Belediyesi aydınlık bir gelecek için öğrencilere ışık oldu

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - 2016-2017 eğitim öğretim yılında eğitime verdiği destekler ve yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Alaşehir Belediyesinin projelerinden biri olan okul zabıtası projesini değerlendiren Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, aydınlık bir gelecek için eğitime desteklerinin süreceğini belirtti.

        Alaşehir Belediyesi eğitim konusunda yaptığı çalışmalarda hız kesmiyor. 2016- 2017 eğitim-öğretim yılı içerisinde eğitime sağladığı katkılardan biri olan 'Okul Zabıtası' uygulaması vatandaşlar tarafından da tam not alan Alaşehir Belediyesinin eğitime olan yatırım ve desteklerinin önümüzdeki dönemlerde aratarak devam edeceği öğrenildi. 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında İkili eğitim yapılan Cumhuriyet İlköğretim Okulu ve Atatürk İlköğretim Okulu önünde tertiplenen zabıta görevlileri her iki okulda öğrencilerin Sabah ve akşam karanlıklarında okula giriş- çıkışlarında öğrencilere yardımcı olan, okul önünde trafik akışını sağlayarak vatandaştan tam not almıştı.

        Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, "Aydınlık bir gelecek için karanlıkta öğrencilerimize ışık olan tüm okul zabıtalarımız adına başta yarınlarımızın kıymetli emaneti değerli öğrencilerimize ve saygı değer ailelerine yeni eğitim-öğretim döneminde tekrar görüşünceye kadar iyi tatiller dileriz." dedi.

        (SC-Y)

        11.06.2017 13:24:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler