Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fatma Şahin, Gaziantepli bürokrat ve işadamlarıyla iftarda bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ankara ve İstanbul'da geleneksel iftar buluşmalarında Gaziantepli bürokrat ve işadamlarıyla bir araya geldi.

        Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin organizasyonuyla Gaziantep Valiliği, Şahinbey Belediyesi ve Şehitkamil Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen iftarda Şahin, masaları tek tek gezerek bürokrat ve iş adamlarıyla sohbet etti.

        Gazianteplilik bilincini önemseyen ve gittikleri her memlekette Gaziantep için çabalayan katılımcılara teşekkür eden Şahin, "Gaziantep'i Gaziantep yapan bu birlik ve beraberlik ruhudur. Memleketimiz için birlikte yapacak daha çok işimiz var. Hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

        İftar programına Gaziantep milletvekillerinin yanı sıra Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Şahinbey ve Şehitkamil Belediye Başkanları da katılım sağladı.

        (OE-SD-Y)

        11.06.2017 13:36:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler