Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Payas'ta çocuklar iftarda buluştu

        (Fotoğraflı)

        HATAY (İHA) - Hatay'ın Payas İlçe Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri Sitesi, Çocuk Evleri ve koruyucu ailelerde bulunan çocuklar ve ailelerini iftar yemeğinde buluşturdu.

        Payas Belediyesi'nin ev sahipliğinde Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi'nde gerçekleştirilen iftar yemeğinde, çocuklar kendilerine gösterilen sevgi ve ilgiden dolayı oldukça memnun kaldılar.

        İftar yemeğine Payas Kaymakamı Hakan Kılınçkaya Payas Belediye Başkan Yardımcıları Aile ve Sosyal Politikalar İskenderun İlçe Müdürü Yılmaz Balaman, Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri yetkilileri, koruyucu ailelerde bulunan çocuklar ve aileleri katıldı.

        Yönetim kurulu üyeleri ayrı ayrı masalara oturarak, koruyucu aileler ve çocukları ile birlikte yemeklerini yedi.

        İftar yemeğine katılan çocuklar, Payas Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan Şenlikleri'nde de keyifli dolu dolu zaman geçirdi.

        (FRT-Y)

        11.06.2017 13:46:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler