Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Simavlı yetimler ve engelliler iftar sofrasında buluştu

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Emin İncekulak

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Simav Bekediyesi yetimler ve engellilere iftar yemeği verdi.İftara Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güner, Belediye görevlileri, çoğunluğu yetim ve engellilerden olmak üzere yaklaşık 600 kişi katıldı.

        Eynal Kaplıcaları Firuze Salonunda düzenlenen İftar yemeği sonrasında, bir konuşma yapan Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Belediye olarak her zaman öksüz, yetim ve engellilerin yanında olduklarını belirtti. Özkan, "Ramazan ayının 15'inci gününde Simav'daki yetimlerle birlikte tüm dünya yetimleriyle birlikte olabilmek adına, bizlerde Simav Belediyesi olarak sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar yemeği ile, yılda bir kez de olsa bir araya gelmeyi amaçladık. Bizim amacımız yetimler ve engellilerle birlikte bir farkındalık oluşturmaktır. Hayatın her alanında sizlerle beraber olmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz " dedi.

        İftar yemeğinin ardından Simavlı yetimler ve engelliler, Simav Belediye başkanı Süleyman Özkan ile hatıra fotoğrafı çektirdiler (MEİ-EFE)

        11.06.2017 14:19:43 TSI

        NNNN

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler