Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir'de 300 çocuğa erken bayram hediyesi

        (Fotoğraflı)

        Suat Salgın

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde Ayvalık Sebze ve Meyveciler Odası yönetimi tarafından ihtiyaç sahibi 300 çocuk tepeden tırnağa giydirildi. Oda yönetiminin erken bayram hediyesinin dağıtımı ise adeta karnaval havasında gerçekleşti.

        Ayvalık'ta Başkan Elmas Özmen'in öncülüğünde ilçedeki sosyal farkındalık projelerine de destek veren Sebze ve Meyveciler Odası ilçedeki ihtiyaç sahibi 300 çocuğa bayram armağanı olarak kılık kıyafet dağıtımında bulundu.

        Toptancı halinde bulunan oda binası önünde gerçekleşen etkiliğe, Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Gömeç Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Uslu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, bayramlık kıyafetlerini teslim almak isteyen 300 ihtiyaç sahibi çocuk ve ailesinin yanı sıra kalabalık bir vatandaş topluluğu hazır bulundu.

        'Bir çocukta sen giydir, çocuklar bayram etsin' adını taşıyan etkinlikte oda yönetimi, 300 çocuğa kıyafet hediye ederken diğer çocukları da unutmadı.

        Özel bir çocuk gündüz bakımevinin bale-dans gösterisi ile Öğretmen Huriye Kara yönetimindeki ekibin halk oyunları gösterisinin yanı sıra Barış Manço'nun şarkıları ile tam bir şölen havasında gerçekleşen etkinliğe katılan çocuklara, kitap, dondurma, meyve, pamuk helva mısır, rüzgar gülü dağıtıldı. Etkinlikte düzenlenen çekilişte çocuklara futbol, voleybol ve basketbol toplarının yanı sıra, bisiklet, kayak, A Milli Takımı'nın formaları, kol saatleri dağıtıldı.

        Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Ayvalık Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Elmas Özmen, oda üyesi pazarcı esnafının verdiği desteklerle ilçedeki 330 ihtiyaç sahibi çocukları bayram öncesinde giydirmekten duydukları memnuniyeti ifade etti.

        300 çocuğun ayakkabısından, pantolonuna kadar giydirildiğini kaydeden Başkan Özmen, "Bu etkinlikte müziklerle beraber çocukların giydirilmesinin yanı sıra çocukların eğlenceleri, futbol topu, basketbol topları, voleybol topları, kaykaylar, bisiklet çekilişlerimiz var. Burada amacımız, çocukları güldürmektir" dedi.

        Çocukları mutlu etmenin dünyanın en güzel duygusu olduğunun altını çizen Ayvalık Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Elmas Özmen, "Biz bu yola çıkarken böylesi büyük bir ilgiyi, böylesi büyük bir coşkuyu beklemiyorduk ama bugün çocukların gülümsemelerini gördükten sonra artık bu etkinliği her yıl düzenleyecek ve geleneksel bir hale getireceğiz. İnşallah seneye daha kapsamlı ve daha fazla ses getirecek bir organizasyona ev sahipliği yapacağız" diye konuştu.

        (SS-MA)

        11.06.2017 14:23:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler