Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beşiktaş Mahallesi'ndeki iftar sofrasında binlerce kişi bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik Belediyesi tarafından Beşiktaş Mahallesi'nde verilen iftarda binlerce mahalle sakini bir araya geldi.

        Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda bütün mahallelerde büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen ve mahalleli arasındaki birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekişmesini sağlayan mahalle iftarında, başta Türkiye olmak üzere dünyanın birçok bölgesinde mazlum ve mağdur olanlar için dualar edildi. Beşiktaş Mahallesi Kadın Yaşam ve Spor Merkezi önünde kurulan iftar sofrasına, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, Başkan Yardımcısı Nihat Can, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ümran Erdoğan Karayiğit ve Mahalle Muhtarı Saffettin Arı da katılarak, vatandaşlarla birlikte iftar coşkusunu yaşadı.

        "Sizler, böyle hazırlanan organizasyonlara katılarak, ayrı bir anlam kazandırıyorsunuz"

        İftar sonrasında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Beşiktaş Mahallesi sakinleri ile iftar sofrasında bir araya gelmiş olmaktan duyduğu memnuniyeti belirtti. Beşiktaş Mahallesi'ni çok sevdiğini ve kendisinde ayrı bir önemi olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:

        "Öncelikle Ramazan'ı Şerifiniz mübarek olsun davetimize teşrif edip iftar soframızı şenlendirdiğiniz için hepinize teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Değerli kardeşlerim, hepimizin bildiği ve içerisinde uygulamaya çalıştığımız rahmet ve bereket ayı, birlik ve kardeşlik ayı Ramazan ayındayız. Bizler, Ramazan ayının bu güzelliklerini sizlere sunma gayreti ve çabası içindeyiz. Beşiktaş mahallemizde de iftarlarımız her sene daha ayrı bir güzellik ve coşku içerisinde oluyor. Sizler, böyle hazırlanan organizasyonlara katılarak, ayrı bir anlam kazandırıyorsunuz. Allah'a çok şükürler olsun ki sağlık ve sıhhat içinde bir Ramazan ayına daha kavuştuk. Cenabı Hak'tan bizleri böyle güzel ve özel anlarda sağlık ve mutluluk içerisinde bir araya getirmesini niyaz ediyorum. Bizler ülkemizde huzur ve güven içerisinde iftarlarımızı yaparken, dünyanın birçok yerindeki kardeşlerimiz mazlum ve mağdur. O kardeşlerimiz ve ülkelerinin de kendilerinin bağımsız ve hür bir şekilde yaşamlarını sürdürmeleri ve maruz kaldıkları zulmün kalkması için onlara da dua edelim. Cenabı Allah orucumuzu ve dualarımızı kabul etsin. Bununla birlikte Beşiktaş Mahallesi'ndeki iftarın kurulmasında katkısı olan Kemal Kara beyefendi ve ailesine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Siz değerli mahalle sakinlerine de iftarımıza katıldığınız için teşekkür ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum."

        Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği iftar programında çocuklar da kendileri için hazırlanan oyun alanları ve eğlencelerle keyifli anlar yaşadı.

        (CKT-SÜ-Y)

        11.06.2017 16:03:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler