Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Han'da vatandaşlar iftarda buluşuyor

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Han Belediyesi tarafından her gün farklı bir mahallede düzenlenen iftar programında vatandaşlar bir araya geliyor.

        Han Belediyesi tarafından Ramazan ayı münasebetiyle hergün ayrı bir mahallede iftar programı düzenleniyor. İftar programını farklı mahallelerden çok sayıda vatandaş katılıyor. Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı ise yapılan iftar programlarında vatandaşların sorunlarını dinliyor.

        Ramazan ayının bereket ayı olduğuna dikkat çeken Erdal Şanlı, ilçede toplu iftar yapmanın kaynaşma ve birlik beraberlik adına önemli olduğunu söyledi.

        İftar programlarına hergün farklı bir mahallede yaptıklarını belirten Şanlı, "Hergün farklı mahallelerde iftar yapıyoruz. Vatandaşlarımız ile bir araya gelip, onların sorunlarını dinliyoruz. İsteklerini soruyoruz. Bu aldığımız talepleri değerlendireceğiz. Bu ay bereket ayı. Muhtaç olan vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Bu ayda onların yüzlerinin gülmesi için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz" dedi.

        (AS

        12.06.2017 10:05:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler